Ja, ik word lid!

Door onderstaand formulier in te vullen word je lid van de Hippe Gasten Fanclub. Lid zijn heeft meerdere voordelen: je eigen fanclubpas, korting op merchandise, exclusieve aanbiedingen, 1x per jaar fanclubdag en 2x per jaar het te gekke fanclubblad! Voor slechts €8,99 per jaar ben je al lid van de Hippe Gasten Fanclub.

Zoals gezegd hebben we voor fanclubleden exclusieve aanbiedingen, de eerste is dat je als fanclublid niet alleen de kans krijgt om het gloednieuwe album ‘Komkommermaarbij’ van Hippe Gasten nog vòòr de Kerst in huis te hebben maar je ontvangt ook nog eens extra korting.

Exclusief voor fanclubleden haal je het nieuwe album ‘Komkommermaarbij’ van Hippe Gasten al in huis voor slechts €11,99.
(Voor niet-leden is het album verkrijgbaar vanaf 8 februari 2019 voor €14,99. Nog steeds een koopje natuurlijk want dit album wil je absoluut niet missen.)

Geef in onderstaand inschrijfformulier aan dat je de CD van 'Komkommermaarbij' wilt bestellen, dan reken je in totaal €20,98 af en heb je voor de kerst het album en het eerste fanclubblad in huis. Dan ga je lekker de kerstvakantie in!

Volledige naam van het nieuwe lid
Geboortedatum van het nieuwe lid

Adres
Postcode
Woonplaats

E-mailadres ouder/voogd
Mobiel telefoonnummer ouder/voogd

IBAN nummer
Rekening ten name van

  Ik wil graag de CD 'Komkommermaarbij' voor de kerst ontvangen voor de speciale prijs van € 11,99
  Ik ga akkoord met automatisch incasso voor het bedrag van € 8,99 per jaar

    Volg onze avonturen op instagram.com/hippe.gasten

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Amerikaanse Schoolbus Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA BAND MUZIEK VIDEO'S PERS CONTACT