Het laatste nieuws over Hippe Gasten...

Hippe Gasten is een rollende steen die constant in beweging is. Zeker het laatste tijd is de steen erg hard aan het rollen. China, een nieuw boekingskantoor, een nieuw album en alle publiciteit daar rondom heen. Alle leuke en spannende dingen zijn hieronder te lezen. Je zult ze ook voorbij zien komen op youtube en facebook en instagram.

22-10-2018

Zeerr geslaagde premiere nieuwe theatershow!

21 Oktober 2018 was het zover. De première van het nieuwe theaterprogramma ‘Doe mij een liedje speciaal’. De nieuwe liedjes waren klaar, de nieuwe show was geschreven en samen met regisseur Marc Nochem hebben we flink geoefend tussen alle China-optredens door.

De laatste wijzigingen aan de show hebben we in China nog gerepeteerd in een repetitieruimte van onze Chinese vriend Tony. Deze vriendelijke Chinees hebben we leren kennen tijdens onze reis in januari 2018 en hij bezit muziekscholen over heel China. Hij is tevens jurylid van de Voice of China. Dus de repetitieruimte was zo geregeld voor ons. Wat ook leuk is om te vermelden, is dat Tony en zijn vrouw in Nederland zijn geweest en we hebben hen vijf dagen rondgeleid. Als kers op de taart; hebben ze samen met ons een liedje meegespeeld tijdens het vaderdagconcert in openluchttheater de Kersouwe. Dat was voor ons echt bijzonder en speciaal!

Maar om terug te komen op de première in Theater de Lievekamp in Oss was het die middag een drukte van jewelste. Er waren vierhonderd kloppende harten te voelen. Het doek was dicht, de rode loper lag uit, de Amerikaanse slee had tientallen ouders en kinderen voorgereden, de reporters hadden hun werk gedaan en de zaal gonsde van spanning. De band was gespannen; overal was spanning te voelen. Toen de doeken opengingen barstte de zaal los in een groot applaus. En de show ging los… Het was een groot succes en dat was te voelen. Iedereen heeft genoten en de band ook. Er is heel hard gewerkt en het resultaat was super. In de foyer na afloop werden handtekeningen uitgedeeld en werden er petjes, posters en cd’s gekocht. De première was helemaal top. We willen iedereen die heeft meegewerkt aan dit succes nogmaals bedanken!

Lees meer
01-09-2018

Friendly Fire

Friendly Fire is ons nieuwe boekingskantoor. We zijn heel blij met dit grote kantoor. Grote artiesten als Kensington en Ilse de Lange staan in hun lijst.

Het is voor ons op dit moment belangrijk dat grote partners samen met ons de wereld gaan veroveren. Want niks is voor ons teveel of te groot. Na China staan we nergens meer van te kijken. Friendly Fire komt dus op het juiste moment voor ons. Met dit kantoor kunnen we stappen, die we graag willen maken, werkelijkheid laten worden. We zien met heel veel positiviteit deze samenwerking tegemoet. Festivals en Theaters kom maar op. Wij willen wel en Friendly Fire ook!

Lees meer
12-05-2018

HIPPE GASTEN OP TV BIJ EENVANDAAG

10 Mei speelden we op het Festival op de T in Bergen op Zoom. Daar kwam het actualiteiten programma EenVandaag langs. Ze maakten een verslag van Hippe Gasten. Het was vroeg in de ochtend toen Hippe Gasten richting Bergen op Zoom vertrok. EenVandaag zou langs komen dus de mooiste kleren werden uit de kast getrokken.

Tijdens de soundcheck werd er al gefilmd en ook werden er interviews afgenomen door de verslaggever. Hippe Gasten opende het festival deze dag. De mensen stroomden tijdens het optreden van Hippe Gasten binnen. Sven Hammond Soul speelde na ons en het festival verliep hartstikke leuk. EenVandaag maakte een verslag waarbij ze dieper ingingen op ons China succesverhaal. We zijn hartstikke blij met alle aandacht die de media aan ons schenkt. Na Koffietijd en enkele radiostations was EenVandaag een hele mooie vervolgstap.

Lees meer

    Volg onze avonturen op instagram.com/hippe.gasten

DIRECT LID WORDEN VAN DE FANCLUB

Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio

FANCLUB

Lid worden Inloggen

MERCHANDISE

Naar webwinkel Vragen en/of ideeën

INFO

Rock- en festivalshow Theatershow Op School Touren in China Pers Techniek Downloads Hippe Gasten boeken
AGENDA NIEUWS BAND MUZIEK VIDEO'S CONTACT